2011
augusztus
30
írta: Sequence / olvasva: 55175 alkalommal
SazzjE interjút készített a CROMAX Gaming egyik játékosával, név szerint Szatmári "danny" Dániellel. Az interjút a kibővített részben olvashatjátok!

Kisebb szünet után, újra eljött a nap, hogy olvassatok egy rövidke interjút. Mostani interjú alanyom, nem más, mint Hungary Szatmári "danny" Dániel. Nem hiszem, hogy sok bevezetőt kéne írnom róla, hiszen egy Magyarországi Top CoD4 játékos. De azért a rend kedvéért elmondom, danny jelenleg a Cromax (ex-diGestive Gaming) csapatát erősíti, s a pár nappal ezelőtt véget ért LAN-on 2. helyezést érte el csapatával.Szia danny, kérlek mutatkozz be röviden azon olvasóinknak, akik esetleg még nem hallottak rólad!

Sziasztok, Szatmári Dánielnek hívnak, 19 éves vagyok. Pécs mellett egy kis faluban lakom, Mecseknádasdon. Jelenleg Pécsre járok Fősulira mérnökinformatikus szakra, most fogom elkezdeni a 3. szemesztert. Már lassan 2 és fél éve játszom a CoD negyedik részével, és most jelenleg a CROMAX csapatát erősítem.

Biztos nagyon sokan kíváncsiak rá, mint ahogy én is, hogy miért is kezdtél el játszani? S hogy gondolod, megérte?
 

Körülbelül 3 éve kezdtem el játszani internetes játékokkal. Először CoD2-vel kezdtem el játszani, ami annyira nem tetszett és ezért próbáltam ki a CoD4-et. A CoD széria negyedik része nagyon elnyerte a tetszésemet, és úgy gondoltam megérne többet játszani vele. Így aztán elkezdtem komolyabban játszani vele és tavaly nyáron el is mentem az első lanomra. Hogy megérte-e? Még mindig van kedvem játszani vele, lassan 3 éve és járom a lanokat a csapatommal és egyre csak jobbak leszünk. Én úgy gondolom megérte.


Milyen kiemelkedő sikereid voltak már eSport-os pályafutásod során?

Amire azt mondhatjuk, hogy a legjobb eredmény volt a csapatnak, az 2 lan volt. Az egyik a most hétvégén lezajlott BECUP, ahol a 2. helyezést sikerült elérnünk a GIGABYTE legyőzésével, a másik lan pedig az ICL9 ahol szintén a 2. helyezést sikerült elérnünk.


Bele is trafáltál a következő témánkba, az idei BECUP-ba! BECUP előtt beszélgettem sn4ke-val, és elárulta erre a lan-ra készültetek eddig a legtöbbet, ennek tükrében elégedettek vagytok a "csak" második helyezéssel?

Természetesen, mint ahogy mindenki azért megy le egy LAN-ra, hogy megnyerje, de ennek ellenére teljes mértékben elégedettek vagyunk a 2. helyezéssel, ugyanis sikerült legyőznünk a nagy riválisunkat, a GIGABYTE-ot (2-1 ide :P), és az ANEXIS-el is sikerült 1-2 jó meccset játszanunk, annak ellenére hogy 1 mapon se tudtuk legyőzni őket.


BECUP próbált újítani a bizonyos színpadi játékkal, s ti mivel bejutottatok a döntőbe, meg is ízlelhettétek milyen ott játszani. Milyen érzés volt?

Mindenki számára nagy élmény közönség előtt színpadon játszani, de a csapat nagy része vonakodott a színpadi játéktól más csapatoktól kapott visszajelzések miatt. Ugyanis nem sikerült tökéletesre beconfigolni a gépeket a mi tetszésünkhöz, de ezt most nem akarom részletezni, miért is volt "rossz" ott játszani.


Így összességében egy 10-es skálán hányasra értékeled BECUP-ot? ( Szervezés, hangulat stb. )

Én a BECUP-ot 10-es skálán, egy erős 7-esre értékelném, volt a szervezésben 1-2 baki, ami miatt az utolsó nap sokat kellett várnunk az eredményhirdetésre, de összességében egy élvezetes lant sikerült összehozniuk a srácoknak.War in life


BECUP után ismét felmerül nagyon sok mindenkiben az a kérdés, magyar csapatnak valaha sikerül-e megverni az Anexis csapatát? Hogy gondolod, van rá esély?

Az esély mindig meg van, de nem hiszem hogy a közeljövőben magyar csapat meg tudja szorongatni azt a csapatot, akik jelenleg ebben a játékban a legjobbak.


Következő LAN-otok mi lesz?

Legközelebb, ha minden összejön akkor Szeptember második hetében megrendezésre kerülő Lengyel lanra fogunk elmenni.


Szerinted milyen esélyekkel utaztok le, ha leutaztok természetesen?

Mivel az ANEXIS nem jön, így jó esélyeink vannak, mindenesetre dobogóra mindenképp fel akarunk állni.


Ahogy nézegettem pár nappal ezelőtt ICL-en már fizetett státuszban vagytok, ez azt jelenti, hogy megpróbáljátok ismét idehaza az Anexis-t elkapni, vagy vissza szeretnétek szerezni az ex-GIGABYTE csapatától ICL 2. helyezést?

Természetesen meg szeretnénk tartani idehaza a 2. helyezést, és ha tudjuk legyőzni vagy legalábbis megszorongatni az ANEXIS-t, az már számunkra megfelelő lenne.


Te egy elég ismert játékos vagy már, van-e esetleges eSport béli példaképed?

Jelenleg még nincsen, de lehet hogy később majd jön egy új játékos, aki tetszeni fog.


Visszatérve a csapatra, mennyi időt adsz magatoknak, mennyi ideig lesztek együtt szerinted?

A csapattagok teljes összhangban vannak, szóval addig maradunk együtt, ameddig valaki azt nem mondja, hogy köszi elég volt és nem fog többet játszani, vagy az egész csapat megunja és mindenki befejezi a játékot, de ne ugorjunk még ennyire előre én szerintem még egy jó darabig együtt fogunk játszani.BECUP @ döntő


Mit gondolsz magatokról, mi a legfőbb motivációtók?

Mindenképp szeretnénk külföldre kijutni és a külföldi csapatok ellen is bizonyítani, ezért is hajtunk nagyon online és az itthoni lanokon is egyaránt.


Elérkeztünk a véghez, az interjú végéhez. Köszönöm válaszaidat, s sok sikert a közeljövőben az eSport terén, s mind pedig az életben is. Esetleg szeretnél még valamit mondani olvasóinknak?

Köszönöm a lehetőséget, valamint meg szeretném köszönni sequencenek és crominak - nagy segítség voltatok BECUP-on - , a CROMAX cégnek, valamint az Avermedia-nak is a támogatásukat.

WiLD

Kommentek

ÚJ KOMMENT HOZZÁADÁSA
2011
augusztus
31
10:53:46
#2
Igen seq! egyetértek!:)
2011
augusztus
30
21:45:36
jó interjú lett,grat!
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő